Derby arrangement

Boek voor 13 januari een trouwreportage bij Marry U en maak kans op een VIP arrangement!

19 januari wordt hij weer gespeeld, de bekendste amateur derby van Nederland, de strijd tussen rood en blauw, oftewel IJsselmeervogels tegen Spakenburg.

Jullie kunnen getuige zijn van deze speciale wedstrijd inclusief VIP behandeling, dus toegang tot het stadion, overdekte zitplaatsen op de hoofdtribune met toegang tot de Salentein Lounge en aansluitend een warm buffet. Dit betekent dat jullie voorafgaand aan de wedstrijd welkom zijn in de Salentein Lounge met entree tot het sportpark via de VIP ingang (schuifdeuren tribune) met ontvangst van koffie en wat lekkers. In de rust is er gelegenheid om wat te drinken in de Salentein Lounge, en ook na de wedstrijd zijn jullie hier welkom en kunnen jullie genieten van een uitgebreid warm buffet.

Iedereen die tussen 8 december en 13 januari 2019 een trouwreportage bij Marry U boekt maakt kans op dit speciale arrangement. Uit de boekingen wordt één bruidspaar getrokken die twee kaarten wint voor dit arrangement.

En mochten jullie niet van voetbal houden dan kunnen jullie de kaarten schenken ze zijn immers niet naamgebonden.

Vul het formulier en maak kans op dit arrangement

Het invullen van het formulier is nog geen definitieve boeking. Eerst wordt contact met jullie opgenomen om alles door te spreken, als jullie besluiten om de boeking definitief te maken doen jullie mee om kans te maken op de VIP kaarten.

Deelname actie

13 + 14 =

Zie hieronder de NOS reportage van andere tijden sport over de derby

[et_pb_video_popup _builder_version=”3.18.2″ video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=6KKzOTGysiM” background_img=”https://www.marryu.nl/wp-content/uploads/2018/12/derby_thumb.jpg” play_img=”https://www.marryu.nl/wp-content/uploads/2018/11/Red-button-medium-Standard.png” play_img_hover=”https://www.marryu.nl/wp-content/uploads/2018/11/Green-button-medium-Standard.png” show_related=”off” auto_close=”0″ /]

Pin It on Pinterest

Stuur bericht
Hoi, wil je meer info over beschikbaarheid van jullie trouwdag?