Online Backup

cloud2Waar ook ter wereld jullie trouwreportage en trouwclips bekijken? Geen probleem. Marry U plaatst de trouwclips en gehele trouwreportage in de cloud, de lange trouwfilm achter een wachtwoord en als jullie dit willen ook de trouwclips.

Hoe werkt het en wat is het? Stel jullie hebben familie of vrienden ver weg wonen en willen die toch jullie trouwfilm laten zien. Via een speciale link en wachtwoord, wat jullie dan kunnen doorgeven, hebben zij ook de mogelijkheid om die bijzondere dag te beleven.
Het werkt als volgt, jullie geven een wachtwoord door en via een link die jullie ontvangen en het wachtwoord kan ingelogd worden om zo jullie trouwfilm te bekijken. Dit kan zowel op laptop als mobiel en tablet.

Extra beveiliging! Naast het online bekijken van jullie trouwfilm en trouwclips is het ook nog eens een extra beveiliging, want via link en wachtwoord kunnen jullie de trouwfilm en trouwclips ook downloaden. Dus mocht je computer crashen en je kunt de USB niet zo snel meer vinden? Dan kun je toch altijd weer jullie trouwfilm downloaden. En dat in de originele 4K kwaliteit, dit in tegenstelling tot b.v. YouTube die bij een download de kwaliteit in elkaar perst om zo de bestanden zo klein mogelijk te houden.

Wat kost het? Niets! Deze service wordt gratis aangeboden bij jullie trouwreportage van Marry U.

Pin It on Pinterest

Stuur bericht
Hoi, wil je meer info over beschikbaarheid van jullie trouwdag?