Livestream jullie bruiloft

Kunnen familie en/of vrienden niet aanwezig zijn op jullie trouwdag of hebben jullie kennissen in het buitenland? Dan biedt Marry U nu de mogelijkheid om jullie bruiloft (ceremonie en/of kerkdienst) via een beveiligde verbinding live uit te zenden. Via een privé pagina kunnen jullie gasten waar ook ter wereld, met de gegevens die jullie hun hebben doorgegeven, op een speciale pagina die voor jullie ontworpen is, de bijzondere momenten live meekijken. Na de live uitzending zijn de beelden ook direct terug te kijken.
Maar er is meer… Niet alleen krijgen jullie de livestream, maar na jullie huwelijk krijgen jullie ook een gemonteerde versie digitaal aangeleverd. 

Speciale webpagina

Eigen pagina waarop de live uitzending via de website www.kijklivemee.nl voor jullie gasten te volgen is. (login met wachtwoord demo voor voorbeeld)

Onbeperkt aantal kijkers

Of er nu één of honderd kijkers zijn maakt niet uit. Geen beperkingen op het aantal gelijktijdige kijkers, waar ook ter wereld.

Zonder extra kosten

De optie om jullie ceremonie live te streamen zijn bij alle pakketten inbegrepen. 

Mobiele verbinding

Via een 4G/5G verbinding wordt de camera verbonden met de server voor de stream. Dus niet afhankelijk van slechte WIFI.

Op alle apparaten

De live uitzending is op alle apparaten te bekijken, laptop, mobiel of tablet en zonder het installeren van een app.

Overzicht

Van alle pakketten vind je op de pagina met het prijzenoverzicht van de verschillende all-in pakketten. Dit overzicht vind je hier.

Pin It on Pinterest

Stuur bericht
Hoi, wil je meer info over de livestream?