Voor jullie gemak zijn er een viertal pakketten samengesteld :

Pakket 1: Dag deel. Dit betekent dat we ‘s morgens aanwezig zijn om de voorbereidingen van bruid en bruidegom te filmen. We gaan mee met het maken van de foto’s om hier verslag van te doen. We filmen het ja-woord en eventueel de kerkelijke inzegening en daarna nog een eventuele receptie ‘s middags, er wordt tot ca. 18.00 uur gefilmd.

Pakket 2: Dag deel plus begin van de avond tot en met de openingsdans. In de regel is deze rond 21.00/21.30 uur, en tot en met deze tijd zullen er opnames gemaakt worden.

Pakket 3: Dag deel met feestavond. Hetzelfde als pakket twee echter wordt ook de feestavond gefilmd. Er zullen tot ongeveer 23.00 uur opnames gemaakt worden.

Pakket 4: Ceremonie. Speciaal pakket waarbij de gehele ceremonie gefilmd wordt en eventueel live-gestreamd.

Bij alle pakketten geld: de prijzen zijn all-in dus geen verborgen kosten of vanaf prijzen. En uiteraard hebben we eerst een kennismakingsgesprek om jullie wensen door te nemen.

Mocht een pakket toch niet geheel bij jullie wensen aansluiten of heb je andere vragen? Neem gerust contact op.

Pakket 1

Bij pakket 1 (tot 18.00 uur) krijgen jullie naast de online backup alles geleverd op deze houten USB stick in houten box.

Pakket 2 & 3

Bij pakket 2 & 3 krijgen jullie naast de online backup alles geleverd op deze houten USB stick in luxe houten box met trouwboekje.

Alle trouwreportages (m.u.v. het livestream pakket) worden geleverd op een exclusieve houten USB stick in houten bewaarbox. Daarnaast kunnen de lange film en korte clips online middels wachtwoord bekeken en gedownload worden.

Pin It on Pinterest

Stuur bericht
Hoi, wil je meer info over beschikbaarheid van jullie trouwdag?