Voor jullie gemak zijn er een drietal pakketten samengesteld :

Pakket 1: Dag deel. Dit betekent dat we ‘s morgens aanwezig zijn om de voorbereidingen van bruid en bruidegom te filmen. We gaan mee met het maken van de foto’s om hier verslag van te doen. We filmen het ja-woord en eventueel de kerkelijke inzegening en daarna nog een eventuele receptie ‘s middags, er wordt tot ca. 18.00 uur gefilmd.

Pakket 2: Dag deel plus begin van de avond tot en met de openingsdans. In de regel is deze rond 21.00/21.30 uur, en tot en met deze tijd zullen er opnames gemaakt worden.

Pakket 3: Dag deel met feestavond. Hetzelfde als pakket twee echter wordt ook de feestavond gefilmd. Er zullen tot ongeveer 23.00 uur opnames gemaakt worden.

Bij alle pakketten geld: de prijzen zijn all-in dus geen verborgen kosten of vanaf prijzen. En uiteraard hebben we eerst een kennismakingsgesprek om jullie wensen door te nemen.

Mocht een pakket toch niet geheel bij jullie wensen aansluiten of heb je andere vragen? Neem gerust contact op.

Alle trouwreportages worden geleverd op een exclusieve houten USB stick in houten bewaarbox. Daarnaast kunnen de lange film en korte clips online middels wachtwoord bekeken en gedownload worden.

De complete trouwreportage (lange film, korte clips etc.) wordt geleverd op een exclusieve USB stick. Daarnaast worden de film en clips ook in de cloud gezet (achter een wachtwoord), vanwaar deze bekeken/gestreamd kunnen worden maar ook gedownload. Dus helemaal van deze tijd.
Willen jullie de reportage ook op een ‘good old’ DVD? Dat kan, echter het ontwerpen en produceren hiervan kost nogal wat tijd. Hiervoor zijn we genoodzaakt om de volgende prijs te rekenen:

  • 1e DVD € 30,–
  • elke volgende  DVD € 10,–

De DVD wordt geleverd met hoes en bedrukking.

Pin It on Pinterest