Videograaf Bunschoten

videograaf bruiloftMarry U is de videograaf op jullie bruiloft in Bunschoten en omstreken. Met de compleetste all-in pakketten tegen scherpe prijzen maken wij van jullie trouwdag een levend document!

In schitterende HD kwaliteit worden video opnames gemaakt met verschillende camera's. We gebruiken een vaste camera maar ook een auto camera, waarmee we bewegende beelden schieten tijdens het rijden, bijvoorbeeld als de bruidegom de bruid ophaalt. Ook zetten we voor heel speciale beelden een drone in. Uiteraard houden we de veiligheid in het oog en vliegen we niet in gebieden met veel bebouwing of mensen menigte. Met het inzetten van een drone krijgt jullie's trouwvideo en trouwclip extra kijkwaarde met bijzondere beelden.

We beginnen 's morgen met filmen van de voorbereidingen. Het opmaken van de bruid, de laatste voorbereidingen van de bruidegom en dan het ophalen door de gom van de bruid. Daarna volgen we jullie de gehele dag en filmen we de foto's, ceremonie, aansnijden taart en eventueel ook de feestavond. Maar het volgen houd niet in dat we op de voorgrond treden, integendeel, we proberen zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn op jullie huwelijk.

Bij jullie keuze voor een prachtige reportage willen jullie natuurlijk ook de beelden op een mooie en moderne manier ontvangen. Nou dat doen we door de trouwfilm en de trouwclips op een exclusieve USB stick te leveren, daarnaast zetten we de gehele trouwreportage ook online in de cloud achter een wachtwoord. Hierdoor kunnen jullie waar ook ter wereld de beelden bekijken, maar dit is ook tevens een extra beveiliging want hierdoor kunnen de beelden ook altijd weer gedownload worden mocht je onverhoopt de USB stick kwijt zijn of als de computer gecrasht is.

Als leuke leuke extra maken we voor de feestavond ook een slideshow van foto's die we overdag tijdens het filmen nemen. Zo kunnen de avondgasten al gelijk zien wat voor mooie dag jullie gehad hebben. En hebben we het al gehad over de wedding app? Deze gratis service zet de foto's genomen door jullie gasten in een app zodat jullie de volgende dag al gelijk kunnen nagenieten. Tevens worden alle foto's (en filmpjes) ook op de USB gezet.

Wij zorgen ervoor dat jullie die bijzondere dag later nogmaals herbeleven met prachtige beelden. Meer weten of gelijk boeken? Ga dan naar onze contact pagina en vul jullie gegevens in, dit kost niets en is vrijblijvend. We nemen na het invullen zo spoedig mogelijk contact met jullie op en bij de goede 'klik' maken we een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en eventueel alles door te spreken.

Kijk ook eens op onze pagina met trouwclips waar je andere bruidsparen ziet die jullie voorgingen en er voor kozen om hun trouwclips online te delen.

Marry U is onderdeel van Peter Video.

Pin It on Pinterest

Stuur bericht
Hoi, wil je meer info over beschikbaarheid van jullie trouwdag?