logo

Jullie trouwfilm als levend document…

Het huwelijk is en blijft één van de belangrijkste en mooiste momenten in iemands leven, dus wil je dit vereeuwigen.Marry U maakt van deze speciale dag in full HD een fantastische reportage, zowel een trouwfilm als een trouwclip in verschillende uitvoeringen.

Eerst maken we samen vrijblijvend een afspraak om de wensen en programma van de dag door te spreken, de muziek keuze bij jullie trouwfilm en welk muziek nummer jullie achter de trouwclip willen.

wedding1Als de grote dag dan eindelijk is aangebroken worden de voorbereidingen thuis, de aankomst op jullie trouwlocatie, het ja woord en al die andere bijzondere momenten gefilmd. Dit gebeurd in HD kwaliteit met professionele apparatuur, autocam en drone, zodat jullie later keer op keer kunnen genieten van sprankelend scherpe beelden. Mochten jullie er ook voor kiezen om ook ’s avonds te filmen dan wordt dit zonder hinderlijke lamp gedaan omdat de gebruikte camera zo gevoelig is dat dit het gebruik van een lamp overbodig maakt.

bij www.MarryU.nl is de exclusieve USB stick inbegrepenVervolgens zullen de beelden gemonteerd worden die, variërende hoe lang de film dag geduurd heeft, tot een huwelijks film van 45 tot 75 minuten met door jullie zelf uitgekozen muziek als achtergrond. Richtlijn is dat een trouwreportage zonder feestavond ca. 45-60 minuten duurt, met feestavond ca. 60-75 minuten. Naast de trouwfilm wordt er ook een trouwclip in verschillende uitvoeringen gemaakt, leuk om te delen op Facebook.

De trouwfilm en trouwclips worden samen met de foto’s van de slideshow en de gehele ceremonie geleverd op een exclusieve houten USB stick in houten bewaarbox zodat deze lekker makkelijk op de moderne tv’s kunnen worden afgespeeld. Daarnaast worden de lange film en korte clips ook in de cloud achter een wachtwoord gezet vanwaar ze kunnen worden bekeken en gedownload in originele kwaliteit.

Ferdi en Esmeralda

Na ons kennismakingsgesprek was het al snel duidelijk dat Peter video onze mooiste dag mocht vastleggen. De extra’s die hij te bieden heeft (camera op de auto, drone voor beelden vanuit de lucht) zijn flexibiliteit, humor en toch ook zakelijk zijn spraken ons erg aan. Dit alles voor een goede prijs! Het uiteindelijke resultaat zijn we erg tevreden mee. Op de dag zelf hebben we hem weinig gezien omdat hij altijd zorgde dat hij op de goede plek stond. De beelden zijn daarom ook fantastisch en steeds vanuit de juiste hoek genomen. Peter is een zeer professioneel en ervaren (huwelijks)videograaf en we raden hem dan ook zeker iedereen aan!

Ingrid

Hele mooie trouwdag gehad. En al binnen 4 weken onze trouwclip op usb! Ook het kleine filmpje op Facebook is super leuk, veel positieve reacties op gehad!

Roos van de Geest

Vorig jaar 19 september zijn wij getrouwd, uiteraard wil je dat het de mooiste dag van je leven wordt. De trouwclip en video was nog mooier dan ik verwacht had. Ook de muziek die wij erbij gekozen hadden, was perfect afgestemd op de momenten. Ben er heel erg blij mee, echt een vak apart! Nogmaals bedankt Peter voor het vastleggen van onze mooiste dag! Zeker een aanrader!

Fabiola en Henk-Peter

7 juni zijn wij een jaar getrouwd en nog vaak kijken wij de USB met familie en vrienden. Het is fijn om een herinnering op beeld te hebben van de mooiste dag van ons leven. We zijn blij dat Peter dit gefilmd en verwerkt heeft tot een mooie video en videoclip.

klaas de graaf

Peter heeft een supermooie verfilming gemaakt van onze trouwdag , echt een aanrader voor toekomstige bruiloften of andere mooie gebeurtenissen. Hij maakt van je bruiloft echt een onvergetelijke dag.

Marjolein

De aanwezigheid van Peter was een cadeautje voor ons huwelijk. Prachtig cadeau- prachtige video. Hij was niet bekend in onze omgeving (Amsterdam), maar heeft echt prachtige shots gemaakt op de verschillende locaties bij ons huwelijk. Ik heb zelf niet heel veel met hem gesproken, maar hoorde van gasten op onze bruiloft dat hij humor heeft en prettig om een babbeltje mee te maken.

Roseanne

Wij zijn 5 september getrouwd, het was een prachtige dag! Met name door de aanwezigheid van peter, of misschien wel de afwezigheid. Hij zorgt ervoor dat het lijkt alsof hij er niet is doordat hij erg op de achtergrond blijft. Dit is erg prettig! Een Goede samenwerking en een super resultaat!

Bedankt peter! Gr Roseanne en sebastiaan

Pascalle

3 september zijn wij getrouwd, Peter heeft dit voor ons vastgelegd. Wij hebben dit als heel prettig ervaren! Peter is rustig aanwezig en pakt alle mooie momenten goed vast op beeld. Wij zijn erg tevreden over de beelden en de samenwerking.

D. Hop-Nagel

Peter geniet duidelijk van zijn werk. Tijdens onze dag is hij dan ook niet te beroerd om iets extra’s te doen of even een half uurtje langer te blijven om een bepaald moment nog vast te leggen. Hij stopt pas wanneer hij alles compleet heeft. De film was dan ook geweldig waarop alle momenten uitstekend zijn vastgelegd. Professioneel en gezellige man!

Henk

16 februari getrouwd. Peter is erg prettig om mee samen te werken. Geduldig en kwam op de proppen met hele mooie drone beelden vanuit de lucht. Ook de samenwerking met de fotograaf was top en de beelden vanaf zijn motorkap achter de trouwauto waren ook erg mooi! Absoluut een aanrader!

Pin It on Pinterest

Stuur bericht
Hoi, wil je meer info over beschikbaarheid van jullie trouwdag?